Juhlava päärakennus tai rento navetan vintti

Järjestä ikimuistoinen hääjuhla upeissa puitteissa Uskelanjoen varrella ihastuttavassa peltomaisemassa.

Haukkalan kartanomainen päärakennus tarjoaa idylliset puitteet hääjuhliisi. Juhlava vuonna 1879 rakennettu päärakennus antaa arvokkaan ympäristön juhliisi. Päärakennukseen sopii n. 80 juhlijaa. Kesähäissä lisätilaa antavat laajat ja vihreät piha-alueet, jonne on mahdollista pystyttää vaikkapa useitakin juhlatelttoja. Myös vihkiseremonian voi järjestää Haukkalan kauniissa maalaismiljöössä.

Navetan vintti on myös suosittu kesähäiden pitopaikka. Isolle lavalle sopii suurempikin bändi ja tanssilattialla voi laittaa jalalla koreasti. Navetan vintti huokuu entisajan tunnelmaa ja maalaisromantiikkaa.

Päärakennus vai navetan vintti? Tai valitse vaikka molemmat! Juhlava ruokailu tilan päärakennuksessa ja railakkaat jatkot navetan vintillä takaavat elämykselliset juhlat!

Päärakennuksen yläkerrasta löytyy kolme idyllistä makuuhuonetta sisustettuna ajan henkeen. Majoitustilojen helmi on romanttinen sviitti, joka sopii hääpareille. Aamulla voitte nauttia herkullisen aamiaisen  tuoreiden sämpylöiden kera.

Catering-palvelut juhliinne hoitaa Rikalanmäki Catering Oy. Herkullinen häämenu, tunnelmallinen hääpaikka yhdessä hyvän musiikin, ystävien ja sukulaisten kanssa kruunaavat hääpäivänne ja tekevät tilaisuudestanne unohtumattoman! Autamme mielellämme elämänne tärkeimmän päivän ja unelmienne hääjuhlan järjestelyissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Järjestämme ikimuistoiset häät toivomustenne mukaan!