Rentoa meininkiä ja maalaisromantiikkaa

Haukkalan juhlatilojen pihapiiristä löytyy tunnelmallinen Navetan vintti, jossa voit pitää vähän erilaisemmat juhlat. Tilaan mahtuu n. 100 henkilöä ja se on käytössä kesäkauden aikana huhtikuusta lokakuulle. Tilassa ei ole lämmitystä.

Teemallinen illanvietto on hauska ja erilainen tapa viettää iltaa. Järjestätpä juhlat ystäville, asiakkaille, kollegoille tai lapsille, niin hauskuus on taattu. Teemana voi olla villi-länsi, keskiaika, country-teema tai ihan mitä ikinä haluat. Vintiltä löytyy tanssilattia ja tilava bändilava, jossa sopii suurempikin orkesteri esiintymään. Haukkalan juhlatilat hoitaa tarvittaessa kaiken puolestasi, sunnittelemme teemaan sopivan menun, koristelemme tilan teeman hengessä ja varaamme myös bändin sekä toteutamme teemaan sopivan ohjelman. Moni vihkiparikin on astellut navetan vintille sanomaan TAHDON.

Elokuun koittessa alkaa rapujuhlien kausi, jolloin on aika kutsua ystävät yhteen ja viettää unohtumaton ilta rapujen, snapsien ja juomalaulujen kera. Octoberfest luo hauskuutta pimeneviin iltoihin. Laulu raikaa ja olut virtaa pirteiden tirolilaispukuisten tarjoilijoiden avustamana. Mitä jos ens isyksynä järjestäisit tuttavillesi ikimuistoiset rapujuhlat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tuo seurueesi ilonpitoon Haukkalan juhlatiloihin!